Motorliften

Een betrouwbare motorlift is een onmisbaar hulpmiddel voor elke motorliefhebber. De motorlift helpt u om op een veilige en prettige manier aan uw motor te sleutelen. Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hydraulische motorliften in verschillende soorten

ATV/motorlift

Een ATV/motorlift wordt niet alleen gebruikt voor de motor maar ook voor andere voertuigen zoals quads en golfwagentjes. Ze zijn eenvoudig te bedienen met een voetpomp en zijn dankzij de wielen makkelijk verrijdbaar.

Mini motorlift

Een mini motorlift wordt ook wel een schaarlift genoemd en wordt gebruikt voor het sleutelen aan de motor of om de motor voor een langere tijd te stallen. U kunt een mini lift ook boven op een motormover of heftafel plaatsen. Dankzij het compacte formaat is de mini motorlift makkelijk mee te nemen of op te bergen.

Motorheftafel

De meeste van onze motorheftafels zijn hydraulisch, dat betekent dat u de motor gemakkelijk met een handige voetpomp omhoog kunt liften. Naast de hydraulische modellen hebben we ook hydropneumatische motorheftafels, hier kunt u bijvoorbeeld een compressor op aansluiten en kunt u de motor liften zonder enkele moeite!

© 2022 - George at Work