Paddock stands

Dankzij een paddockstand kunt u op een prettige en veilige manier sleutelen aan bijvoorbeeld de ketting of het wiel van uw motor, omdat het wiel volledig loskomt van de grond. Met een paddockstand kunt u de motor ook voor langere tijd stallen. George at Work heeft verschillende modellen in het assortiment.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe gebruikt u een paddockstand?

Een groot deel van de sportmotoren zijn niet voorzien van een stevige standaard, meestal alleen een zijstandaard, waardoor ze minder stabiel staan en veel ruimte in beslag nemen. In dat geval gebruikt u een paddock stand voor het stallen van uw motor of voor het sleutelen. Eerst kiest u de juiste adapters voor uw motor, In de vorm van pinnen of haken voor bobbins. Met deze adapters kunt u de breedte aanpassen zodat deze past op uw motor. Vervolgens heft u het wiel eenvoudig van de grond dankzij het hefboomeffect van de paddockstand.

Paddockstand voor het voorwiel of achterwiel

George at Work heeft verschillende modellen paddockstands in het assortiment. Sommige zijn geschikt voor het voorwiel van uw motor, andere voor het achterwiel. Ook hebben we modellen die zowel op het voorwiel als het achterwiel passen. U kunt ook op beide wielen een stand plaatsen, bijvoorbeeld in de wintermaanden wanneer u de motor voor langere tijd stalt. Hiermee ontlast u de wielen.

Twijfelt u over welke paddockstand geschikt is voor uw motor? Neem gerust contact met ons op, onze klantenservice staat u graag te woord. Bekijk ook gerust ons complete assortiment voor de motor .

© 2022 - George at Work