Aanbiedingen, korting en 2de kans producten bij George at Work

korting op gereedschapswagens, werkplaatsrichting en werkbanken

De werkplaatsinrichtingen, werkbanken en gereedschapswagens van George Tools en Kraftmeister zijn altijd scherp geprijsd. Maar voor enkele top artikelen hebben we een extra interessante prijs in de vorm van een korting of aanbieding. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die (tijdelijk) sterk in prijs zijn gedaald. Wees er snel bij want op = op. De producten die zijn afgeprijsd worden voorzien van een kortingslabel of aangepaste prijs. Alleen dan is de korting van kracht op een product.


kortingslabel george at work

Aanbieding George Tools Werkplaatsinrichting Budget

Van €1250 voor €999 krijgt u een volwaardige werkplaatsinrichting uit de Budget Line van George Tools. Voor deze interessante prijs ontvangt u 1 werkplaatskast, 1 gereedschapsladeskast en 2 wandkasten en zeker niet te vergeten het Rubberwood werkblad! Genoeg werkruimte voor u! Pak deze deal nu!

Korting op werkplaatsinrichting Budget

Aanbieding rode, blauwe en grijze werkplaatsinrichting Standard Line

Op alle rode, grijze en blauwe werkplaatsinrichtingen krijgt u tijdelijk 15% korting! Pak deze korting mee en richt uw werkplaats in tegen een zeer gunstige prijs. Voor €624 bestelt u de Kraftmeister werkplaatsinrichting Vermont Multiplex blauw

Aanbieding George Tools werkbanken Premium blauw, rood en grijs

Voor de werkbanken met lades kiest u voor de aanbieding van George Tools werkbanken uit de Premium Line. Er zijn vele varianten beschikbaar waarin onderscheid gemaakt wordt in aantal deuren, lades en kleur. Alle werktafels hebben een multiplex werkblad en de breedte varieert van 120 cm to 169 cm. Daarnaast is de kwaliteit uitmuntend! Het kan niet missen dat er voor u een geschikte werkbank tussen zit. U vindt al een werkbank voor een bedrag van €405! Koopje toch?

george tools werkbank premium blauw aanbieding

Aanbieding George Tools mobiele werkbank

Het paradepaardje van George Tools: de mobiele werkbank 62 inch. Momenteel tijdelijk in prijs verlaagd. Voor €925 is de George Tools mobiele werkbank 62 inch 10 lades blauw van u. Bekijk het hele assortiment mobiele werkbanken met korting.

62 inch mobiele werkbank aanbieding

Aanbieding George Tools gereedschapswagens met kist blauw, rood en antraciet

Neemt u gerust een kijkje in Standard Line van de gereedschapswagens. Daar vindt u de gereedschapswagens met losstaande gereedschapskist die nu in de aanbieding zijn vanaf €427,50. Pak uw voordeel en binnen 3 dagen, leveren wij uw gereedschapswagen aan huis!

gereedschapswagen met gereedschapskist aanbieding

Kortingen op 2de kans producten

Bekijk ons Tweede Kans product overzicht met producten die u een tweede leven kunt geven. Dit zijn de producten die ergens in het vervoersproces kleine mankementen hebben opgelopen, maar nog effectief te gebruiken zijn. Wij controleren deze producten en verkopen deze onder het label Tweede Kans product met een mooie korting. Goed voor het milieu en goed voor u. Per product in deze categorie beschrijven we helder wat de mankementen zijn van het product zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

7 maanden geleden
© - George at Work