Uw schuur of garage inrichten als werkplaats met George Tools

Blog Uw schuur of garage inrichten als werkplaats met George Tools

Altijd al een schuur of garage willen hebben met opbergruimte voor al uw gereedschap én een interessante prijs? De werkplaatsinrichtingen van George Tools hebben een degelijke kwaliteit voor betaalbare prijzen. Het enige wat u nodig heeft, is een muur in een schuur of garage van 2 meter. George Tools zorgt voor de rest. Ervaar nu zelf hoe eenvoudig u uw garage of schuur praktisch inricht met de werkplaatsinrichting Budget

Een kleine garage of schuur praktisch inrichten

Heeft u een muur van 2 meter die geschikt is om bouten in te draaien? Dan kunt u aan de slag met de werkplaatsinrichting Wezer uit de Budget Line. Voor een effectief gebruik van een kleine ruimte, kunt u het beste de hoogte gebruiken voor opslag van gereedschap. Daarvoor hebben we een hoge werkplaatskast (195 cm) en 2 wandkasten onderdeel gemaakt van de inrichting. Met deze kasten maakt u effectief gebruik van de beschikbare hoogte.

Een werkbank voor een kleine garage of schuur

Een creëert eenvoudig een werkruimte met beenruimte in uw smalle werkplaats door te kiezen voor de werkplaatsinrichting Wezer heeft namelijk een houten werkblad van maar liefst 41 cm diepte. Ideaal om uw werkplaatskruk een vast plekje te geven.

Ook met een klein budget is er een werkplaats in uw garage of schuur mogelijk

Ook met een klein budget kunt u een praktische werkplaats inrichten. Naast de eerder genoemde Werkplaatsinrichting Wezer vindt u bij George at Work ook nog de scherp geprijsde Elbo Combo Werkplaatsinrichting. De twee hoge kasten, drie onderkasten en bovenkasten geven veel opberggemak. Daarnaast is het stevige werkblad perfect voor de vele klussen die u wilt gaan uitvoeren.

Schuur of garage inrichten als werkplaats

Voor iedere garage hebben we een geschikte werkplaats of werkbank. Past de Wezer of Elbe Combo niet perfect in de garage? Dan heeft u ook nog de mogelijkheid om uw werkplaatsinrichting helemaal zelf samen te stellen via onze zelf samenstellen tool Hierin kunt u voor ieder budget én voor iedere afmeting de juiste werkplaatsinrichting zelf samenstellen. Ook als u besluit alleen maar een werkbank te plaatsen, kunt u deze helemaal naar eigen wens zelf samenstellen bij George at Work.

Indeling werkplaats garage

Wat is nou de meest ideale indeling van een werkplaats? Deze vragen krijgen we vaak gesteld. De ideale werkplaats is afhankelijk van uw wensen en de afmetingen van de ruimte. Soms is het passen en meten, maar onze experts helpen u graag met het uitzoeken van de beste indeling voor uw werkplaats. Neem contact op met de klantenservice of bezoek onze uitgebreide en vernieuwde showroom.

8 maanden geleden
© - George at Work