Gereedschapstrolley leeg

Bij George at Work vindt u verschillende gereedschapstrolleys. Deze trolleys zijn uiterst gebruiksvriendelijk en wendbaar. De George Tools gereedschapstrolley zijn stevig en verkrijgbaar in diverse hoogtes. Een gereedschapstrolley, ook wel werkkar of werkplaatskar genoemd, is perfect om uw favoriete spullen mee te nemen terwijl u rond uw auto of motor bezig bent. Nooit meer op zoek naar uw spullen tijdens het klussen of werken maar altijd alles overzichtelijk bij de hand.

Tonen als Raster Lijst

1-1 van 1

per pagina
Filter Sorteren
1 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op
  1. George Tools detailing- en gereedschapstrolley - type 2
    George Tools detailing- en gereedschapstrolley - type 2
    € 225,00 € 99,00
    Levering 1 - 3 werkdagen

1-1 van 1

per pagina

George Tools gereedschapstrolley

De George Tools Gereedschapstrolley is een stevige metalen werkplaatskar. Deze rode gereedschapstrolley is uiterst wendbaar en zeer praktisch in gebruik. De kar is voorzien van 4 zwenkwielen waarvan er 2 met rem zijn zodat u desgewenst de gereedschapstrolley kunt fixeren. De opstaande randen van deze werkplaatskar zorgen ervoor dat spullen netjes op de kar blijven staan bij een onverwachte beweging.

George Tools detailing- en gereedschapstrolley

Onze type 2 gereedschapskar is speciaal ontwikkeld als detailing- en gereedschapstrolley. Met de klemmen kunt u automatten vastzetten om het schoonmaken hiervan makkelijker te maken. De geperforeerde werkbladen zorgen ervoor dat water en vuil eenvoudig uit de werkplaatskar vallen.

Gereedschapstrolley kopen

Bij George at Work vindt u diverse soorten gereedschapstrolleys. Naast gereedschapstrolleys en detailingtrolleys vindt u hier ook complete werkplaatsinrichtingen, werkbanken, lockers, compressors en straalcabines van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Weet u nog niet precies welke gereedschapstrolley u wilt aanschaffen?

Wilt u graag eerst al onze producten in het echt zien? Dat kan! In onze showroom kunt u 6 dagen per week, met en zonder afspraak op uw gemak het hele assortiment van George at Work komen bezichtigen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag bij het kiezen van het juiste product. Mail naar [email protected] of bel met 040-7114008 voor de mogelijkheden.

© - George at Work