Gereedschapswagen gereedschap

Bij een gereedschapswagen hoort natuurlijk gereedschap. Goed gereedschap vergemakkelijkt de klus. Daarom kunt u bij George at Work ook gereedschapswagen gevuld kopen maar ook los gereedschap. Onze gereedschap is van zeer goede kwaliteit en voorzien van een inlay zodat u het gereedschap overzichtelijk kunt opbergen in uw gereedschapswagen of werkbank.

George Tools heeft meer dan 20 verschillende inlays met gereedschap voor gereedschapswagens. Hierdoor vindt u bij ons altijd het juiste gereedschap voor in uw gereedschapskar of werkbank. Overzichtelijk geordend en makkelijk samen te stellen en op te bergen.

Je gekozen filters:
  1. Inhoud Inlay
    Verstelbare sleutelset
Tonen als Raster Lijst

1-1 van 1

per pagina
1 producten gevonden Nu gesorteerd op Levertijd
Sorteer op
Filteren
  1. George Tools inlay 16 - Verstelbare moersleutels 3-delig
    George Tools inlay 16 - Verstelbare moersleutels 3-delig
    € 15,00
    Levertijd 1-3 werkdagen

1-1 van 1

per pagina

Gereedschap voor gereedschapswagen

George at Work heeft meer dan 20 verschillende inlays met gereedschap voor gereedschapswagens. Onderstaand sommen we onze diverse gereedschapsets soorten voor u op.

Diverse sets met hamers, drevel en beitels

Naast een 3-delige houtbeitelset vindt u in het assortiment van George at Work ook een 8-delige steenbeitel set inclusief drevel en hamer. Uiteraard mag een hamer niet ontbreken. We hebben een handige set van 2 hamers samengesteld die u overzichtelijk kunt opbergen in de gereedschapswagen met de bijbehorende inlay. Wanneer u geen extra hamer nodig heeft kunt u kiezen voor het 13-delig beitel en drevel set.

Meetgereedschap

Meten is weten. Goed gereedschap is dan ook onmisbaar in een fijne gereedschapswagen. Onze meetgereedschapsset bestaat uit een metalen lineaal, een rolmeter, schuifmaat en een voelermaat. De set wordt aangevuld met een breed breekmes.

Vijlen set

Waar gewerkt wordt moet vaak gevijld worden met dit 5-delig vijlenset kunt u eenvoudig braampjes en andere oneffenheden verwijderen. In deze set zitten onder andere een blokvijl, halfronde vijl en een ronde vijl.

Sleutel-sets inlay

Echt onmisbaar in een gereedschapswagen zijn natuurlijk sleutels. Want klussen zonder steeksleutels, ringsleutels, pijpsleutels en verstelbare moersleutels is praktisch onmogelijk. Binnen het George Tools assortiment vindt u daarnaast ook een 16 delige steekringsleutel set en naast een 9-delige steeksleutel set ook een gebogen ringsleutelset in de 8 meest voorkomende maten. Voor de lastige plekjes is een kniesleutel vaak de oplossing. Bij George at Work vindt u daarom een 6-delig kniesleutel set voor in uw gereedschapswagen.

Inbussleutel set

Met de inbussleutel sets van George Tools heeft u altijd een passende inbus in uw gereedschapswagen. Of u nu op zoek bent naar een T-Torx inbussleutel set of een T-Torx inbussleutel set. U vindt uw gereedschap in een handige inlay voor uw gereedschapswagen bij George at Work.

Diverse Tangen sets

Een waterpomptang en griptang zijn super praktisch omdat ze in de meeste gevallen altijd wel passen. Daarom zitten ze bij ons in 1 set verpakt. Daarnaast is er nog een 4-delig borgveer tangenset en het 3-delig tangenset bestaande uit een stevige punttang, kniptang en combinatietang.

Schroevendraaier set

Het 8-delige George Tools Schroevendraaier set bevat zowel platte als kruiskop schroevendraaiers in diverse maten.

Doppen-sets inlay

Tijdens het klussen aan uw auto is een ratel en bijpassende doppen onmisbaar. Bij George at work vindt u diverse uitgebreide ratel- en doppensets. Ook bent u voor een 52-delig Bit en Ster doppenset aan het juiste adres bij George at Work.

Gereedschapswagen optimaal inrichten

De ideale gereedschapswagen met gereedschap inrichten? Ontdek in ons blog welk gereedschap voor gereedschapswagen absoluut niet mag ontbreken.

Gereedschapswagen gereedschap kopen

Bij George at Work vindt u diverse soorten gereedschap. Voorzien van een handige inlay en perfect passend in uw gereedschapswagen of mobiele werkbanken. George at Work is dé werkplaatsinrichtingspecialist en tevens aanbieder van onder andere complete werkplaatsinrichtingen, werkbanken, lockers, compressors en straalcabines van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Weet u nog niet precies welke gereedschap of gereedschapswagen u wilt aanschaffen? Of wilt u graag eerst de producten in het echt zien? Dat kan! In onze showroom. kunt u 6 dagen per week, met en zonder afspraak op uw gemak het hele assortiment van George at Work komen bezichtigen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag bij het kiezen van het juiste product. Mail naar [email protected] of bel met 040-7114008 voor de mogelijkheden.

© 2022 - George at Work