Gereedschapswagen gevuld Premium

De Gereedschapswagens gevuld Premium van George at Work zijn robuuste gereedschapswagens voorzien van onder andere een gereedschapswand en magazijnbakken. Daarnaast zijn de gereedschapswagens gevuld Premium voorzien van een uitgebreid 156-delig gereedschapsset, bestaande uit onder andere diverse ratel- en doppensets, schroevendraaiers, sleutels, tangen en diverse inbussleutelsets. Hierdoor is de gereedschapswagen gevuld Premium een complete werkbank op wielen met een stevig werkblad.

De gevulde mobiele werkbank 62 inch is voorzien van diverse lades en een opbergkastje met verstelbare legplank. Zo kunt u uw gereedschapswagen Premium optimaal inrichten en gebruiken.

Laat ons u helpen met het maken van de juiste keuze gevulde gereedschapswagen. Lees hier meer over in het blog Hier moet u allemaal aan denken bij het kopen van een gereedschapswagen.

Tonen als Raster Lijst

1-1 van 1

per pagina
Filter Sorteren
1 producten gevonden Gesorteerd op prijs
Sorteer op
  1. George Tools Mobiele Werkbank gevuld 62 inch zwart 151-delig
    George Tools Mobiele Werkbank gevuld 62 inch zwart 151-delig
    € 1.531,95 € 1.263,45
    Levertijd 7 - 10 weken

1-1 van 1

per pagina

Gereedschap voor gereedschapswagen

Naast de lege gereedschapswagens vindt u bij George at Work ook gereedschapswagen gevuld met gereedschap. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een inlay, is uw gereedschap altijd overzichtelijk opgeborgen en binnen handbereik.

Wat is een goede gereedschapswagen gevuld met gereedschap?

Een goede gereedschapswagen is groot genoeg als werktafel en heeft veel opbergruimte. De gereedschapswagen Premium heeft een overzichtelijk en groot werkblad met bijpassende gereedschapswand. Door de wielen is deze mobiele werkbank uiterst wendbaar en eenvoudig te verplaatsen.

Gereedschapswagen gevuld Premium kopen

Bij George at Work vindt u diverse soorten gereedschapswagens. Naast gereedschapswagens en mobiele werkbanken vindt u hier ook complete werkplaatsinrichtingen, werkbanken, lockers, compressors en straalcabines van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Weet u nog niet precies welke gereedschapswagen of mobiele werkbank u wilt aanschaffen? Wilt u graag eerst de producten in het echt zien? Dat kan! In onze showroom. kunt u 6 dagen per week, met en zonder afspraak op uw gemak het hele assortiment van George at Work komen bezichtigen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag bij het kiezen van het juiste product. Mail naar [email protected] of bel met 040-7114008 voor de mogelijkheden.

© - George at Work