Kasten & Lockers

2e keus lockerkasten

Bij George at Work vindt u diverse metalen kasten en lockerkasten. Bent u op zoek naar een archiefkast, kantoorkast of een werkplaatskast? Bestel een metalen kast van Kraftmeister! Een metalen kast van Kraftmeister is namelijk stevig, heeft verstelbare planken en is afsluitbaar.

De Kraftmeister lockers zijn er in diverse samenstellingen en kleuren. Deze lockerkasten hebben kluisjes in blauw, grijs of rood en zijn met elkaar te combineren. Hierdoor heeft u altijd genoeg kluisjes op het werk, de school of sportaccommodatie. De lockerskasten zijn stevig, per kluisje afsluitbaar en voorzien van ventilatieroosters.

Tonen als Raster Lijst

1-11 van 11

per pagina
11 producten gevonden Nu gesorteerd op Levertijd
Sorteer op
 1. Kraftmeister Metalen opbergrek Standard 120 cm zwart
  Kraftmeister Metalen opbergrek Standard 120 cm zwart
  € 195,00
  Levertijd 1-3 werkdagen
 2. Kraftmeister Metalen opbergrek Standard 68 cm zwart
  Kraftmeister Metalen opbergrek Standard 68 cm zwart
  € 155,00
  Levertijd 1-3 werkdagen
 3. Kraftmeister legplank voor metalen kast antraciet
  Kraftmeister legplank voor metalen kast antraciet
  € 30,00
  Levertijd 1-3 werkdagen
 4. Kraftmeister legplank voor metalen kast grijs
  Kraftmeister legplank voor metalen kast grijs
  € 30,00
  Levertijd 1-3 werkdagen
 5. Kraftmeister poten voor lockerkast set antraciet
  Kraftmeister poten voor lockerkast set antraciet
  € 19,95
  Levertijd 2-5 werkdagen
 6. Kraftmeister poten voor lockerkast set grijs
  Kraftmeister poten voor lockerkast set grijs
  € 24,50
  Levertijd 2-5 werkdagen
 7. Kraftmeister metalen kast 190 cm blauw
  Kraftmeister metalen kast 190 cm blauw
  € 325,00
  Levertijd 2-5 werkdagen
 8. Kraftmeister lockerkast 8 deuren rood/antraciet
  Kraftmeister lockerkast 8 deuren rood/antraciet
  € 550,00
  Levertijd 2-5 werkdagen
 9. Kraftmeister lockerkast 8 deuren blauw
  Kraftmeister lockerkast 8 deuren blauw
  € 500,00
  Levertijd 2-5 werkdagen
 10. Kraftmeister lockerkast 8 deuren grijs
  Kraftmeister lockerkast 8 deuren grijs
  € 500,00
  Levertijd 2-5 werkdagen
 11. Kraftmeister lockerkast 18 deuren grijs
  Kraftmeister lockerkast 18 deuren grijs
  € 475,00
  Levertijd 2-5 werkdagen

1-11 van 11

per pagina

Metalen kast voor in de garage

Een opgeruimde garage is altijd prettig. Een stevige en stabiele garagekast is essentieel voor het goed kunnen opbergen van uw gereedschap. Door de ruime opzet en verstelbare planken kunt u de kastindeling van deze metalen kast eenvoudig naar uw wensen aanpassen. Voeg indien nodig een extra grijze of antraciet legplank toe voor nog meer opbergmogelijkheden.

Werkplaatskast

De metalen kasten 190 cm van Kraftmeister zijn multifunctioneel. De verstelbare legplanken zorgen voor opbergmogelijkheden op maat. Door het draagvermogen van wel 50 kg per legplank kunt u ook het grotere en zwaardere gereedschap bewaren in deze metalen kast.

Archiefkast

Een archiefkast moet groot, stevig en afsluitbaar zijn. De metalen kasten van George at Work zijn uitermate geschikt als archiefkast. In deze metalen kast bergt u eenvoudig ordners, administratie en andere kantoorspullen op. De kasten van Kraftmeister zijn afsluitbaar middels een cilinderslot dus uw archief is veilig opgeborgen in een Kraftmeister metalen kast.

Metalen kantoorkast

Berg de administratie overzichtelijk op in de metalen kantoorkast van George at Work. Deze afsluitbare kasten met verstelbare planken bieden de opbergmogelijkheden die u zoekt op kantoor. De metalen kasten van George at Work zijn verkrijgbaar in antraciet, grijs en blauw.

Metalen kasten

Kraftmeister metalen kasten zijn stevig, 190 cm hoog en hebben twee deuren. Daardoor is er een grote deuropening en kunt u eenvoudig spullen in de kast zetten en uit de kast halen. Doordat de Kraftmeister metalen kast 190 cm gemaakt is van 0.7 mm staal, zijn deze kasten gemiddeld 10-15% dikker dan andere metalen kasten. Hierdoor bent zijn onze klanten er van verzekerd dat ze een stevige en stabiele metalen kast kopen.

Metalen lockerkasten

Kraftmeister lockerkasten zijn voorzien van geïntrigeerde deurgrepen, ventilatie roosters en zijn afsluitbaar met een cilinderslot. Hiermee biedt u werknemers en gasten eenvoudig een veilige opbergmogelijkheid voor persoonlijke spullen aan.

Lockers kopen

Lockers zijn ontzettend handig en multifunctioneel. Zo biedt u op uw gasten, leerlingen en werknemers de mogelijkheid om hun persoonlijke bezittingen veilig op te bergen. Lockers kopen doet u eenvoudig bij George at Work. Hier vindt u stevige en scherp geprijsde lockerkasten in diverse kleuren en afmetingen.

Lockers en kluisjes

Wat is het verschil tussen een locker en een kluisje wordt er vaak gevraagd aan onze klantenservice. Het antwoord is eenvoudig. Een lockerkast is een kast met diverse kluisjes, ook wel lockers genoemd.

Kasten en lockers kopen

Wilt u graag een kast of locker kopen maar weet u niet precies welke de beste keuze voor uw garage of werkplaats? Of zou u graag eerst de de kasten en lockers in het echt willen zien? Dat kan! In de showroom van George at Work kunt u op uw gemak alle producten komen bekijken. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met het kiezen van de juiste kast of locker. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
© 2022 - George at Work