Opbergrek

Kraftmeister metalen opbergrekken zijn zwarte, multifunctionele open kasten. Gemaakt van stevig staalplaat en voorzien van stevige, verstelbare legplanken en een geperforeerde achterwand.

Gebruik het opbergrek multifunctioneel door deze kast vrijstaand te plaatsen en de achterkant te gebruiken als gereedschapswand. De geperforeerde achterwand van het Kraftmeister opbergrek kan, door het toevoegen van accessoires zoals haken, houders en bakjes namelijk perfect dienst doen als gereedschapswand. Kraftmeister opbergrek is verkrijgbaar in 68 cm en 120 cm breed.

Tonen als Raster Lijst

1-2 van 2

per pagina
Filter Sorteren
2 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op
 1. Kraftmeister Metalen opbergrek Standard 68 cm zwart
  Kraftmeister Metalen opbergrek Standard 68 cm zwart
  € 175,00 Bij 3 stuks"Installed € 149,00
  1 - 3 werkdagen
 2. Kraftmeister opbergrek Metaal 120 cm zwart
  Kraftmeister opbergrek Metaal 120 cm zwart
  € 235,00 Bij 3 stuks"Installed € 199,00
  1 - 3 werkdagen

1-2 van 2

per pagina

Metalen opbergrek kopen

Kraftmeister opbergrekken zijn gemaakt van stevig staalplaat en scherp geprijsd. Doordat het Kraftmeister opbergrek een open kast is met verstelbare legplanken, kunt u eenvoudig gereedschap en werkmateriaal opbergen in deze opbergkast. Kraftmeister opbergrek zwart metaal is stevig en stabiel. De verstelbare legplanken hebben een draagkracht van maar liefst 50 kg per stuk.

Metalen opbergrek met gereedschapswand

De geperforeerde achterzijde van het Kraftmeister opbergrek is te gebruiken als gereedschapswand. Voeg haken, houders en bakjes toe aan uw bestelling en gebruik het Kraftmeister open opbergrek optimaal.

Opbergkast met deuren

Op zoek naar een stevige opbergkast met deuren? Kies dan de Kraftmeister metalen kasten

Open kast

Op zoek naar een stevige open kast met verstelbare planken? De Kraftmeister opbergrekken zijn verkrijgbaar in 2 verschillende breedtes en voorzien van 4 verstelbare planken. Zo kunt u zelf de ideale indeling maken.

Afmetingen

De metalen opbergrekken van Kraftmeister zijn verkrijgbaar in twee varianten. Opbergrek smal van 68 cm en opbergrek breed van 120 cm. Allebei voorzien van stevige verstelbare legplanken en een geperforeerde achterwand.

© - George at Work