Betaalmogelijkheden

Betalen kan via de volgende methoden:

  • iDEAL
  • Creditcard (Visa, Mastercard, Maestro)
  • PayPal
  • Bankoverschrijving
  • Achteraf (Klarna )
  • Apple Pay
Alle genoemde bedragen in onze shop zijn inclusief BTW.
 

1. iDEAL

iDEAL is de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom zou u kiezen voor iDEAL?

  • U betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen bank.
  • U hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
  • Betalen met iDEAL is bij George at Work altijd volledig gratis.

2. Creditcard

Bij Georgeatwork.nl kunt u betalen met creditcards van MasterCard, Visa en Maestro. Op de betaalpagina kiest u het type creditcard waarmee u gaat betalen. Daarna vult u het creditcardnummer in, de vervaldatum en de CVC-code. CVC staat voor Card Verification Code. Dit is een 3-cijferige code, die u achterop de creditcard vindt. Op de strip waarop uw handtekening staat, vindt u ook een reeks cijfers. De laatste drie cijfers vormen de CVC-code. Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling. Voor betalingen met Mastercard, Maestro en Visa brengen wij geen extra kosten in rekening, wat het een gratis betaalmethode maakt.

3. PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Met behulp van een PayPal-account kunt u gemakkelijk en veilig betalen. Voor PayPal betalingen berekenen we een deel van de betaalkosten door. 

4. Bankoverschrijving

Zodra u een bestelling plaatst, dan wordt deze automatisch geregistreerd in ons systeem. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw order met alle details op een rij. U kunt aan de hand hiervan het bedrag overmaken om de bestelling te voltooien en het leveringsproces in gang te zetten.

5. Achteraf betalen (Klarna, max 500€)

Wilt u uw product eerst in huis hebben voordat u betaalt? Dan kan. Kies dan voor de betaalmethode Klarna. Beoordeel eerst of het product naar wens is (zonder het daadwerkelijk te gebruiken natuurlijk), voordat u uw bestelling betaald. Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u van Klarna de factuur via de e-mail. Hierin staan alle instructies om uw betaling af te ronden. Geen factuur ontvangen? Log dan in bij Klarna

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Klarna op 020 - 80 82 852. Zij zitten voor u klaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur.

Voor meer informatie over Klarna klik hier en de Algemene Voorwaarden van Klarna klik hier.

6. Apple Pay

Apple Pay is een mobiele betaalmethode die beschikbaar is gesteld voor Apple gebruikers. Zo kunt u eenvoudig vanuit uw Apple Wallet betalen in onze webshop.

U zult deze betaalmethode alleen zien wanneer u betaalt met een Apple apparaat.

Betalen

Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals VVV-bonnen, op afbetaling of middels acceptgiro.

Als u online een bestelling plaatst, dan wordt deze automatisch geregistreerd. Per e-mail ontvangt u een bevestiging waarin alle details van uw bestelling overzichtelijk op een rij staan. Zo weet u ook dat zowel de bestelling als de betaling gelukt is.

Wanneer de betaling niet lukt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Neem hierover contact op met onze klantenservice.

 

Categorieën: Klantenservice NL Betalen
©2022 - George at Work