Betaling mislukt of geweigerd

Is uw iDEAL-betaling mislukt?

Is uw betaling via iDEAL mislukt? Check dan eerst even of het geld is afgeschreven of niet. Is dit niet het geval? Dan kunt u gewoon een nieuwe bestelling plaatsen. Is het geld wel van uw bankrekening afgeschreven, dan heeft u de bestelling geplaatst. Twijfelt u over de status van uw bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice en zoek uw transactienummer op. Deze staat altijd bij de afschrijving vermeld. Onze klantenservice helpt je verder.

Mijn creditcard- of Paypal-betaling wordt geweigerd

U heeft getracht een bestelling te plaatsen met uw creditcard of Paypal account en krijgt het bericht dat de betaling is geweigerd. Zowel Paypal- als creditcardbetalingen zijn jammer genoeg gevoelig voor fraudeurs. Betalingen die middels deze betaalwijzen worden voldaan, worden daarom aan de hand van een groot aantal criteria objectief en geautomatiseerd gecontroleerd door de financiële instelling die onze creditcard- en Paypal-betalingen uitvoert. Een betaling kan worden afgekeurd wanneer bijvoorbeeld de CVC-code of vervaldatum van de creditcard niet goed is ingevuld, maar ook wanneer de bestelling en betaling plaatsvindt vanaf een onbeveiligde wifi-locatie waar vaker fraude is geconstateerd.

Mijn creditcard- of Paypal-betaling is onterecht geweigerd

Helaas kan het voorkomen dat uw creditcard of Paypal betaling onterecht geweigerd wordt. Dat is vervelend, excuses hiervoor! George at Work heeft geen inzage in de redenen waarom uw specifieke betaling is afgekeurd. We kunnen een geweigerde betaling ook niet terugdraaien, het gereserveerde bedrag nemen wij niet op en de bestelling is geannuleerd.

Wat moet ik nu doen?

Wij willen ook het liefste dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u op de stoep staat. U kunt uw bestelling gewoon opnieuw plaatsen, via een andere betaalmethode. Het beste is om dan te betalen met iDeal of ons te vragen om een factuur met betaallink.

 

Kunnen we u helpen met het plaatsen van een nieuwe bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Categorieën: Klantenservice NL Betalen
©2021 - George at Work