Bezorgopties

Bezorgen:

Wij werken met verschillende partijen samen om zo goed en snel mogelijk te kunnen leveren. Levering is standaard tot aan de deur (tot aan de eerste drempel).

DPD

DPD-pakketdienst bezorgt het artikel bij u aan huis (verzending naar een postbusnummer niet mogelijk). U ontvangt een e-mail zodra het pakket wordt verstuurd vanuit de webshop, met daarin een link met gegevens van uw pakket. Bent u niet aanwezig op het moment van levering? Dan wordt uw pakket naar de dichtstbijzijnde DPD pickup-shop gebracht waar u het kunt afhalen.

Transmission

Transmission werkt in bloktijden van 2 uur, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten. Op de dag van levering krijgt u per mail van Transmission de levertijden doorgestuurd. Wanneer u op de afgesproken afleverafspraak niet aanwezig bent en onze vervoerder een tweede keer uw bestelling moet afleveren, dan dient u rekening te houden met bijkomende kosten. Een voorkeur voor een bepaalde dagdeel is niet mogelijk De standaard levering omvat levering tot aan de eerste drempel (begane grond) van het door u opgegeven adres.

Waddeneilanden

Wij leveren door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Hiervoor worden extra kosten berekend (afhankelijk van het pakket).

Levertijden

De levertijden verschillen per artikel. Bij elk artikel staat de levertijd vermeld. Wij leveren op maandag tot en met vrijdag.

Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, dan doen wij ons best om de afzonderlijke artikelen zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Het kan zijn dat u uw bestelling in deelleveringen geleverd krijgt; een deel binnen een dag (wanneer besteld voor 16.00 uur) en een deel met een levertijd van 2 - 4 dagen. Op de pakbon staan deze levertijden per artikel gespecificeerd en worden de artikelen die u in deellevering geleverd krijgt, geel gemarkeerd.

  • Een voorkeur voor een bepaald dagdeel of tijdstip is bij ons helaas niet mogelijk.
  • Voor levering op afgelegen plekken worden extra kosten in rekening gebracht.
  • Grote of zware artikelen (Gereedschapswagens, Werkplaatsinrichtingen, zware Autokrikken, Werkbanken, etc.) worden bijna altijd op pallets aangeleverd. Deze pallets worden niet retour genomen.
  • Houd er rekening mee dat grote vrachtwagens toegang moeten hebben tot uw oprit of bedrijf.

Betreft levertijden: Wij zijn altijd afhankelijk van onze partners DPD en Transmission voor de levering. In 99% procent van de gevallen leveren deze partijen binnen de afgesproken tijd/ dag. De andere 1% wordt later geleverd. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Afhalen:

Alle artikelen worden standaard door ons verstuurd. Wilt u het artikel toch graag zelf afhalen? Kies dan bij het bestellen voor de optie: Afhalen in Someren.

Verzendkosten

Verzending van een bestelling waarvan het totale bedrag € 100,- of meer bedraagt, is binnen Nederland gratis. Voor verzendingen onder de € 100,- binnen Nederland brengen wij € 7,50 verzendkosten in rekening.

 

Categorieën: Klantenservice NL Bezorgen en afhalen
©2021 - George at Work