Bezorgopties

Bij George at Work doen we er alles aan om uw bestelling goed en snel te kunnen leveren. We begrijpen het dat er vragen over de bezorging van uw bestelling bij George at Work kunnen zijn. Op deze pagina vindt u antwoord op al uw vragen met betrekking tot de bezorging van uw bestelling.

 

Bezorgen met verschillende vervoerders

Bij George at Work werken we met diverse vervoerders zoals o.a. DPD, Transmission en Rhenus Logistics samen om uw bestelling zo goed en snel mogelijk te kunnen leveren. Uw bestelling wordt standaard geleverd tot aan de deur.

 

Bezorging via DPD

In samenwerking met de DPD-pakketdienst wordt uw bestelling bij u thuis of op uw werk geleverd. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending ontvangt u een e-mail van George at Work met daarin een track& trace link om de levering van uw bestelling te volgen.

Bent u niet aanwezig op moment van levering? Dan wordt uw pakket naar het dichtstbijzijnde DPD Pick-up point gebracht waar u het pakket binnen een week kunt afhalen.

 

Bezorging met Transmission

Indien uw bestelling wordt verzonden met Transmission ontvangt u op de dag van levering per e-mail van Transmission het leveringstijdsblok. Transmission werkt met leverblokken van 2 uur. Zo hoeft u niet onnodig lang te wachten op de levering van uw bestelling.

Bent u niet aanwezig op moment van levering? Dan wordt een tweede levermoment ingepland, waarbij u rekening moet houden met bijkomende kosten. Bij Transmission is het niet mogelijk om een voorkeur voor dagdeel op te geven. Transmission levert tot aan de deur (eerste drempel) op het door u opgegeven afleveradres.

 

Bezorging via Rhenus Logistics

In samenwerking met de Rhenus Logistics wordt uw bestelling bij u op het opgegeven adres geleverd. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging met daarbij een Track & Trace code zodat u de zending kunt volgen. Rhenus Logistics neemt contact met u op om een afleverdatum met u in te plannen. Zo kunt u een gewenste datum inplannen waardoor u de zending niet misloopt.

Bent u onverhoopt toch niet aanwezig op moment van levering? Dan wordt een tweede levermoment ingepland, waarbij u rekening moet houden met bijkomende kosten. De levering zal plaatsvinden tot aan de deur (eerste drempel) op het door u opgegeven afleveradres. Betreft het een levering aan een (appartementen)complex, dan wordt de zending geleverd bij de hoofdingang.

 

Levering op de Waddeneilanden

Levering op de Waddeneilanden is uiteraard ook mogelijk. Echter, onze vervoerders zien dit niet als standaardlevering. Neem voor een levering op de Waddeneilanden eerst contact op met onze klantenservice zodat we de wensen en eventuele extra kosten hiervoor kunnen bespreken.

 

Levertijden

Onze levertijden kunnen per artikel verschillen. Het kan hierdoor voorkomen dat u een deellevering ontvangt. Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, dan doen wij ons best om de afzonderlijke artikelen zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen.

Het kan echter zijn dat u uw bestelling in deelleveringen ontvangt; een deel binnen een dag (wanneer besteld voor 16.00 uur) en een deel met een levertijd van 2 - 4 dagen. Op de pakbon staan deze levertijden per artikel gespecificeerd en worden de artikelen die u in deellevering geleverd krijgt, geel gemarkeerd.

 

Bezorgdagen

Uitgezonderd van erkende feestdagen wordt uw bestelling op een werkdag geleverd. Onze vervoerders bezorgen namelijk van maandag tot en met vrijdag. In de e-mail die u ontvangt over de bezorging staat een tijdsblok vermeld waarin uw bestelling bezorgd zal worden.

Note: Wij zijn altijd afhankelijk van onze partners DPD en Transmission voor de levering. Samen met hen doen we ons uiterste best om uw bestelling binnen de afgesproken tijd te bezorgen. In 99% procent van de gevallen lukt dat, maar door onvoorziene omstandigheden kan er in een enkel geval een latere levering zijn dan aangegeven. We vragen hiervoor uw begrip. Heeft u desondanks nog vragen over de levering van uw bestelling bij George at Work? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Bestelling afhalen

Wilt u het artikel toch graag zelf afhalen? Dat kan! Kies dan bij het bestellen voor de optie: Afhalen in Someren.

 

Verzendkosten

Voor bestellingen van €100,00 of meer betaalt u binnen Nederland bij George at Work geen verzendkosten. Is het orderbedrag minder dan € 100 dan wordt er € 7,50 verzendkosten in rekening gebracht.

 

Nog vragen over de bezorging van uw bestelling?

Heeft u een andere vraag over de bezorging van uw werkplaatsinrichting, werkbank, gereedschapswagen of andere bestelling bij George at Work? Neem dan contact op met de klantenservice. Ze beantwoorden graag uw vragen.

 

Categorieën: Klantenservice NL Bezorgen en afhalen
© - George at Work