Klachten

Wij doen er alles aan om uw bestelling naar wens te leveren. Ondanks onze inzet kan het voorkomen dat u toch niet tevreden bent over de door ons geboden producten of service. In dat geval horen wij dit graag. Onze medewerkers van de klantenservice zullen uw klacht in behandeling nemen. Daarbij streven wij ernaar om deze klacht naar volledige tevredenheid af te handelen. Hierdoor kunnen wij dan uw ontevredenheid wegnemen en het vertrouwen in ons weer herstellen. Daarnaast houdt feedback van klanten ons scherp.

Ook als het een klacht betreft over één van onze partners (zoals vervoerders of betaalpartners) horen wij dit graag.

Klacht indienen bij George at Work

Klacht indienen:

Als u een klacht heeft over onze producten of dienstverlening neem dan contact op met klantenservice via [email protected] of telefonisch via 040-7114008. U krijgt in de meeste gevallen dezelfde werkdag een inhoudelijke reactie op uw klacht en we streven er altijd naar om een passende oplossing te bieden.
Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Categorieën: Klantenservice NL Klantenservice
© - George at Work