Kopersbescherming tot maximaal €20.000

Kopersbescherming bij George at Work

Diverse betaalmogelijkheden bij George at Work bieden de koper extra kopersbescherming.

Zo zijn bestellingen die betaald zijn met een creditcard automatisch beschermd en verzekerd. Ook Paypal betalingen bieden een aankoopbescherming.

Veilig aankopen doen bij George at Work met TrustedShops keurmerk

TrustedShops is er voor de consument, zodat deze veilig aankopen via internet kan doen. TrustedShops garandeert financiële zekerheid tijdens het online shoppen. George at Work aangesloten bij TrustedShops.

George at Work voldoet aan alle strenge TrustShops criteria en bezit een TrustedShops keurmerk.

Zo weet u zeker dat u bij een betrouwbare webwinkel uw aankopen doet. Ook zijn uw aankopen automatisch verzekerd bij George at Work. Via TrustedShops is dit automatisch tot € 100.
Ook is het mogelijk om via TrustedShops uw aankoop tot € 20.000 te verzekeren, onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest.

Mocht er dan onverhoopt iets misgaan tijdens het online shoppen, dan wordt uw aankoopbedrag gewaarborgd met een kopersbescherming tot max. 20.000 onafhankelijk van de gebruikte betaalmethode.

Kopersbescherming van TrustedShops geldt bij de volgende gevallen:

  • Niet levering van de bestelde producten
  • Verlies van betaling; bij o.a. herroeping, retourzending en transportverlies
  • Automatisch bij elke aankoop bij George at Work

Geverifieerde klantreviews

Naast de aankoopgarantie tot maximaal €20.000 kunt u via TrustedShops uw mening delen en ons beoordelen met een review. Dat zouden we erg op prijs stellen!

U kunt alleen een review plaatsen als u echt iets heeft besteld bij George at Work. Nadat u de bestelling heeft ontvangen, wordt u per e-mail uitgenodigd om een review achter te laten.
Daar kunt u, uw ervaring op het gebied van levering, producten en klantenservice van George at Work waarderen met 1 tot 5 sterren eventueel aangevuld met een omschrijving in uw eigen woorden.
We stellen het erg op prijs wanneer u, na uw aankoop bij George at Work, een review plaatst.

Ten slot bezit TrustedShops over een bemiddelingsservice. Indien er ondanks alles toch een probleem zou voortkomen, dan kunt u altijd contact opnemen met TrustedShops om u te helpen. Wilt u meer weten over aankopen bij webwinkels met een TrustedShops? Klik dan hier.

Categorieën: Klantenservice NL Betalen
© - George at Work