Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Someren

Bent u op zoek naar een werkplaatstinrichting, werkbank, gereedschapswagen, werkplaatspers of naar gereedschap? Laat u inspireren en bezoek onze showroom! Als werkplaatsspecialist hebben we in de showroom van George at Work het volledige assortiment staan om te komen ervaren en bezichtigen. U kunt tijdens openingstijden vrijblijvend binnenlopen om het assortiment te bekijken en eventueel vragen over onze producten te stellen aan onze ervaren medewerkers. Wij helpen u graag verder met het infomeren over de eigenschappen en mogelijkheden van de producten, zodat u de juiste keuze kunt maken.

George at Work Showroom bezoeken

Showroom bezoeken zonder afspraak?

In onze showroom ontvangen we u graag! U kunt onze showroom zonder afspraak bezoeken. We geven u graag advies. Daarnaast inspireren we u met ons brede assortiment en vertellen u alles over de nieuwst nieuwe ontwikkelingen en trends.

Wilt u liever op afspraak de showroom bezoeken?

Dat kan natuurlijk ook! Door een afspraak te maken kunt u al onze producten vrijblijvend bezichtigen en zorgen we ervoor dat er een medewerker speciaal voor u beschikbaar is zodat al uw vragen beantwoord kunnen worden. Het gehele traject zult u dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

George at Work Showroom

George at Work

Witvrouwenbergweg 13B

5711 CN Someren

040-7114008

[email protected]

De showroom is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag bent u van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom van 9.00 uur tot 16.00 uur

Categorieën: Klantenservice NL Klantenservice
© - George at Work