Terug naar de vorige pagina

Kraftmeister werkplaatsinrichting Hamilton Eiken grijs

€ 6.169,00
Niet op voorraad

Neem contact op voor de levertijd

Artikel nr.

KR8750170
De voordelen van George at Work

Productinformatie

Deze Kraftmeister werkplaatsinrichting uit de Premium Line is voor de echte vakman. De kasten zijn van zeer hoge kwaliteit voor intensief en industrieel gebruik. Het werkblad in deze werkplaatsinrichting is 60 cm diep en biedt veel werkruimte. De opstelling is in diverse kleuren te verkrijgen en u kunt kiezen tussen een eiken of RVS werkblad. Zoals u van Kraftmeister mag verwachten, zijn de kasten zeer robuust en goed voor jarenlang gebruikersplezier dankzij de poedercoating. Dit maakt de keuze voor Kraftmeister een duurzame én betrouwbare keuze.


Werkplaatskast 2 deuren

Een zeer robuuste metalen werkplaatskast met 2 deuren uit de Kraftmeister Premium Line. U deelt zelf de hoge kast in met 4 verstelbare legplanken en een kledingroede voor het hanggedeelte voor werkkleding. De stevige legplanken hebben elk een maximale draagkracht van 50 kg. De metalen werkplaatskast sluit u af met twee stevige deuren voorzien van magneetsluiting aan de binnenkant en een cilinderslot ter vergrendeling.


Opbergkast

Zeer robuuste metalen opbergkast met verstelbare legplank uit de Kraftmeister Premium Line. De twee deuren opent u eenvoudig met de stijlvolle aluminium greepjes. De opbergkast bevat een legplank met een maximale draagkracht van 30 kg. De deurtjes zijn van stevig metaal en sluiten goed af door middel van twee magneetstrips en een cilinderslot.


Gereedschapsladekast 4 lades

Een metalen gereedschapsladekast met 4 lades uit de Premium Line biedt zeer veel opslagruimte door de lades in 3 verschillende maten. De lades zijn voorzien van centrale vergrendeling, zodat u ze gemakkelijk kunt afsluiten. Alle lades zijn volledig uitschuifbaar en voorzien van antislipmatten.


Gereedschapsladekast 7 lades

Zeer robuuste metalen gereedschapsladekast uit de Kraftmeister Premium Line. De lades hebben allemaal zware kogellagers en hebben hierdoor een hoge draagkracht, namelijk 50kg per lade. De lades zijn voorzien van centrale vergrendeling, zodat u ze gemakkelijk kunt afsluiten. Alle lades zijn volledig uitschuifbaar en voorzien van antislipmatten. Deze gereedschapsladekast heeft 5 lage lades en 2 middelhoge lades.


Prullenbak met papierrolhouder

Een stevige kast met prullenbak en papierrolhouder uit de Kraftmeister Premium Line heeft u nodig om het werkblad opgeruimd en netjes te houden. Onder de papierrolhouder zit nog een extra lade. De afvalemmer is uitneembaar en uit het zicht doordat de kast is afgesloten met deur en klep.


Eiken werkblad

Dit eiken werkblad is tijdloos, robuust en van degelijke kwaliteit zoals u mag verwachten van de Kraftmeister Premium Line. Een werkblad van eikenhout is duurzaam dus voor jarenlang gebruiksplezier. Dit blad geeft extra veel werkruimte door de diepte van 60 cm. De beschermende laklaag vermindert de kans op krassen en kromtrekken. Bij het neerleggen van metaal geeft hout een geluiddempend effect. Dit massief eiken werkblad kan wel tegen een stootje en is zeer geschikt voor intensief gebruik.


Gereedschapswand met stopcontact

Aan de Kraftmeister metalen gereedschapswand kunt u heel veel accessoires bevestigen. In de geperforeerde gaten bevestigt u gereedschapshaken, -beugels en houders. Met de 3 geaarde stopcontacten is stroomvoorziening geen probleem!


Wandkast met LED

Een stevige wandkast uit de Kraftmeister Premium Line heeft een praktisch extraatje: een LED lamp met wit licht. De deuren van de wandkast zijn voorzien van een klepdeur met een tweetal gasveren zodat de deur goed opent en sluit.

Voordelen van deze Kraftmeister werkplaatsinrichting Hamilton Eiken grijs:

  • Werkblad diepte 60 cm
  • Volledig uitschuifbare lades
  • Voor intensief gebruik
  • Poedercoating

Samenstelling:

Alle afmetingen zijn als volgt weergegeven: lengte x breedte (diepte) x hoogte

Specificaties

Algemeen
Afmeting
523 x 63 x195 cm
Totale lengte
523 cm
Levertijd
Neem contact op voor de levertijd
Aantal deuren
6
Aantal klepdeuren
5
Aantal laden
15
Draagkracht lade
50 kg / 75 kg
Draagkracht lade prullenbak
50 kg
Aantal prullenbakken
1
Draagkracht legplank
30 kg
Draagkracht legplank werkplaatskast
50 kg
Werkblad dikte
3.6 cm
Diepte werkblad
60 cm
Werkblad materiaal
Eiken
LED-verlichting
Ja
Merk
Kraftmeister
EAN
8719324320429
Afmeting lade 1 (4 laden kast)
57.5 x 53 x 5.7 cm
Afmeting lade 2 (4 laden kast)
57.5 x 53 x 12.7 cm
Afmeting lade 3 (4 laden kast)
57.5 x 53 x 19.7 cm
Afmeting lade 4 (4 laden kast)
57.5 x 53 x 19.7 cm
Afmeting lade 1 (7 laden kast)
57.5 x 53 x 5.7 cm
Afmeting lade 2 (7 laden kast)
57.5 x 53 x 5.7 cm
Afmeting lade 3 (7 laden kast)
57.5 x 53 x 5.7 cm
Afmeting lade 4 (7 laden kast)
57.5 x 53 x 5.7 cm
Afmeting lade 5 (7 laden kast)
57.5 x 53 x 5.7 cm
Afmeting lade 6 (7 laden kast)
57.5 x 53 x 12.7 cm
Afmeting lade 7 (7 laden kast)
57.5 x 53 x 12.7 cm
Afmeting lade (Prullenbak)
26.7 x 53 x 19.7 cm
Alternatieven
© 2022 - George at Work