Straalpistolen

Een gebruiksvriendelijk en goed straalpistool is onmisbaar om goed en efficiënt te kunnen stralen. Bij George at Work vindt u diverse soorten straalpistolen, zodat er altijd een straalpistool is dat bij uw klus past. Of u nu wilt gaan stralen in de buitenlucht, binnen met een straalcabine of toch een mobiele straalketel meeneemt naar uw straalopdracht. Bij George at Work vindt u altijd het juiste straalmateriaal zoals straalpistolen, straalketels , straalcabines en bijpassend straalgrit .

Tonen als Raster Lijst

1-6 van 6

per pagina
Filter Sorteren
6 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op
 1. George Tools zandstraalpistool met 4 nozzles
  George Tools zandstraalpistool met 4 nozzles
  € 35,00 € 19,95
  Levering 1 - 3 werkdagen
 2. George Tools zandstraalpistool voor straalcabine zwart
  George Tools zandstraalpistool voor straalcabine zwart
  € 12,50 € 7,50
  Levering 1 - 3 werkdagen
 3. George Tools zandstraalpistool voor straalcabines
  George Tools zandstraalpistool voor straalcabines
  € 12,50 € 7,50
  Levering 1 - 3 werkdagen
 4. George Tools straalpistool met nozzle
  George Tools straalpistool met nozzle
  € 30,00 € 15,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 5. George Tools Straalpistool met 4 nozzles
  George Tools Straalpistool met 4 nozzles
  € 50,00 € 29,50 Bij 2 stuks"Installed € 25,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 6. George Tools soda straalpistool 1 Liter
  George Tools soda straalpistool 1 Liter
  € 50,00 € 25,00
  Levering 1 - 3 werkdagen

1-6 van 6

per pagina

Straalpistool Soda

Door te stralen met soda kunt u op een milieuvriendelijke manier stralen. Soda is een zacht en relatief goedkoop product dat, in combinatie met het soda straalpistool , verf eenvoudig verwijdert van de ondergrond zonder deze te beschadigen. Uiteraard kunt u ook soda in de straalketel of straalcabine gebruiken. Soda lost op in water en is daarom ideaal om te gebruiken voor uw straalklus in de buitenlucht.

Straalpistool Luchtgommen

Luchtgommen is een manier van stralen die ook wel fijnstralen of microstrippen genoemd wordt. Vooral in de verfbranche en schadebranche is deze techniek favoriet. Luchtgommen is erg geschikt voor het stralen van bijvoorbeeld hout, het reinigen van monumenten of brandschade. Over het algemeen wordt er bij luchtgommen gewerkt met een klein straalpistool en een lage compressorcapaciteit. Voor de grote klussen kan dit natuurlijk aangepast worden. Door te stralen met lage druk geeft luchtgommen aanzienlijk minder stof dan klassiek stralen.

Straalpistool met opvang

Een straalpistool met opvang is ideaal te gebruiken in situaties waarbij het straalgrit niet in de omgeving terecht mag komen. Ook bij het gebruiken van herbruikbaar straalmiddel is een straalpistool met opvang ideaal.

Straalpistool voor compressor

Verreweg de meeste straalpistolen worden gebruikt in combinatie met een compressor. Door een geschikt straalpistool voor de compressor te gebruiken, kunt u perfect de ondergrond stralen met een straalmiddel naar keuze.

Straalpistool nozzles

George Tools straalpistolen worden standaard geleverd met verschillende nozzles. Zo heeft u voor elke straalmiddel de geschikte nozzle voor uw straalpistool. Bij George at Work kunt u ook losse (reserve) nozzles kopen voor uw straalpistool.

Straalpistool Straalketel

Ook voor een straalketel vindt u bij George at Work een geschikt straalpistool. Daarnaast hebben we ook passend straalgrit en passende beschermingsmiddelen in ons assortiment.

Zandstraalpistool

Of u nu gaat zandstralen of gaat luchtgommen. George at Work is uw werkplaatsspecialist die u helpt aan de juiste producten om te kunnen stralen.

Straalpistool kopen

Wanneer u wilt gaan (zand)stralen heeft u ook een straalpistool nodig. Een goed en betaalbaar straalpistool kopen doet u bij George at Work. Hier vindt u diverse straalpistolen en andere straalbenodigdheden.

George at Work is als werkplaatsspecialist dé plek om straalpistolen en straalapparatuur te kopen. In ons ruime assortiment vindt u alle materialen om efficiënt en veilig te kunnen zandstralen. Omdat bij George at Work veilig werken voorop staat, vindt u in onze webshop naast straalpistolen, ook persoonlijke bescherming in de vorm van straalmaskers en handschoenen.

Wilt u een straalpistool of straalgrit kopen, maar twijfelt u nog over welk product het beste bij uw wensen past? Of zou u graag onze producten eerst in het echt willen zien? Dat kan! In de showroom van George at Work kunt u op uw gemak alle producten komen bekijken. Loop tijdens openingstijden vrijblijvend binnen om onze showroom te bezoeken. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met het kiezen van het juiste product. Wilt u liever een bezoekafspraak maken of uw vragen telefonisch of per mail stellen? Neem dan contact op met de klantenservice.

© - George at Work