Werkbank Expert

De meest hoogwaardige en exclusieve serie van Kraftmeister-producten is de Expert Line. Voor werkplaatsen waar alleen met het allerbeste genoegen wordt genomen, kies je voor deze werkbanken. Iedere lade kan 120 kg dragen door de telescoopgeleiders, waardoor al je gereedschap in de werkbank past. Daarnaast zijn de lades uitgerust met LED-verlichting die in twaalf verschillende kleuren in te stellen zijn. Het extra diepe werkblad van 70 cm biedt meer werkruimte, en is in RVS, eiken of MDF beschikbaar. De werkbanken zijn volledig modulair, dus je kunt altijd onderdelen toevoegen of verwijderen binnen de Expert Line van Kraftmeister.

Tonen als Raster Lijst

1-10 van 10

per pagina
Filter Sorteren
10 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op

1-10 van 10

per pagina

Exclusieve Kraftmeister werkbanken

De Expert Line van Kraftmeister is de meest exclusieve lijn die George at Work te bieden heeft. De draagkracht van de lades gaat tot wel 120kg per lade.

RVS, Eiken of MDF Werkblad

De werkbanken kunnen uit drie verschillende materialen gemaakt worden. U heeft de keuze uit een RVS werkblad, een eiken werkblad, of een MDF werkblad. De MDF en eiken werkbladen zijn voorzien van een speciale coating, waardoor ze beter bestendig zijn tegen vocht. Het roestvrij staal is nog makkelijker schoon te maken, waardoor het ideaal is om te gebruiken in garages waar veel met olieën gewerkt wordt.

© - George at Work