Werkplaatsinrichting Budget

Hobby werkplaatsinrichting van George Tools

Bij George at Work kunt u met elk budget terecht voor een goede werkplaatsinrichting. George Tools is een merk gespecialiseerd in goedkope werkplaatsinrichting voor elke schuur of garage, perfect voor de hobbyklusser of iedereen die streeft naar een nette garage.

De opstellingen worden geleverd als complete set. De kasten zijn al grotendeels opgebouwd. U bevestigt slechts het werkblad er bovenop om de garage inrichting compleet te maken. De wandkasten worden aan de muur bevestigd. De verschillende betaalbare werkplaatsinrichtingen zijn voorzien van een rubberwood werkblad met een diepte van 41 tot 43 cm. De lades hebben allen een draagkracht van 30 kg.

Tonen als Raster Lijst

1-4 van 4

per pagina
4 producten gevonden Nu gesorteerd op Levertijd
Sorteer op
 1. George Tools werkplaatsinrichting Maine blauw
  George Tools werkplaatsinrichting Maine blauw
  € 1.250,00 € 999,00
  Levertijd 1 - 3 werkdagen
 2. George Tools Werkplaatsinrichting Wezer Eco line
  George Tools Werkplaatsinrichting Wezer Eco line
  € 1.250,00
  Levertijd 1 - 3 werkdagen
 3. George Tools Werkplaatsinrichting Donau Eco line
  George Tools Werkplaatsinrichting Donau Eco line
  € 1.150,00
  Levertijd 1 - 3 werkdagen
 4. George Tools Werkplaatsinrichting Rhine combo
  George Tools Werkplaatsinrichting Rhine combo
  € 2.250,00 € 1.799,00
  Levertijd 1 - 3 werkdagen

1-4 van 4

per pagina

Werkplaatsinrichting Budget van George Tools

Wilt u niet veel geld uitgeven aan een werkplaatsinrichting, maar wel een goede kwaliteit en professionele uitstraling? Bekijk dan de opties van de George Tools Werkplaatsinrichting Budget. Hier vindt u een goedkope werkplaatsinrichting die perfect is voor een hobby werkplaatsinrichting.

Werkplaatsinrichting garage thuis

Houdt u van een overzichtelijke garage waar u al uw gereedschap gemakkelijk en overzichtelijk in kunt opbergen? Is een werkblad van 41-43 cm meer dan voldoende? Dan is de Werkplaats Budget van georgeatwork.nl de perfecte werkplaats voor uw garage of schuurtje. De kasten worden gemonteerd geleverd, dus plaatsen is zo gebeurd.

Hobby werkplaats kopen?

Wil je een nieuwe hobby werkplaats kopen die perfect past in je garage of schuur. Dan kunt u bij georgeatwork.nl ook je budget werkplaatsinrichting zelf samenstellen. Hierdoor heb je een perfect passende werkplaats met de kasten en lades van een goede kwaliteit tegen een budgetprijs.

Goedkope werkplaatsinrichting kopen?

Een goede, goedkope en praktische werkplaatsinrichting kopen doet u bij georgeatwork.nl. Hier vindt u werkplaatsinrichtingen voor iedere werkplaats en voor elk budget. Uit voorraad leverbaar.

Welke werkplaats past bij mij?

Weet u niet goed welke werkplaatsinrichting het beste bij uw klussen, wensen en werkruimte past? Neem dan contact op met de experts van georgeatwork.nl. Zij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte werkplaatsinrichting voor u.

©2021 - George at Work