Werkplaatsinrichting Standard

Ben jij op zoek naar een werkplaatsinrichting waarin je een keuze hebt in het materiaal van het werkblad en het werkblad net iets dieper is dan de Budget Line? Dan is de Standard Line van George at Work een goed idee. We hebben werkplaatsopstellingen verkrijgbaar in 4 kleuren: grijs, rood, zwart of blauw. Je hebt daarbij de keuze uit een werkblad van roestvrij staal (RVS) of multiplex met een diepte van 46 cm. Je hoeft niet bang te zijn dat deze werkplaatsinrichting niet past in jouw garage, want met onze filter kies jij eenvoudig de gewenste lengte van jouw werkplaatsinrichting.

Staat jouw ideale werkplaatsinrichting er niet tussen?

Je kunt jouw werkplaats zelf inrichten met ons modulair systeem. Jij bepaalt zelf hoe jouw ideale werkplaatsinrichting eruit komt te zien.

Tonen als Raster Lijst

1-30 van 79

per pagina
Pagina
Filter Sorteren
79 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op

1-30 van 79

per pagina
Pagina

Werkplaatsinrichting Standard

Wilt u het gereedschap in de garage netjes opbergen en is een gereedschapskar te klein of niet optimaal? Dan is de Werkplaatsinrichting Standard van georgeatwork.nl precies wat u zoekt! Hier vindt u kasten, lades en gereedschapskarren waarmee u de garage of schuur perfect kan inrichten.

Betaalbare werkplaatsinrichting op maat

Bij georgeatwork.nl kunt u een standaard werkplaatsinrichting kopen, maar ook zelf uw werkplaats inrichten door een combinatie te maken met kasten, ladeblokken, gereedschapswagens en werkbladen. Met onze zelf samenstellen module stelt u eenvoudig de beste modulaire werkplaats samen.

Standaard werkplaatsinrichting

Naast op maat werkplekken heeft georgeatwork.nl ook standaard werkplaatsinrichtingen. Hier vindt u de meest gebruikte werkplaatscombinaties. Maak bijvoorbeeld een mobiele werkplaats door de gereedschapskarren te combineren met een werkbank. Hierdoor heeft u eenvoudig een verrijdbare werkbank en toch een opgeruimde werkplaats.

Rode werkplaats inrichting Standard

Met een rode werkplaatsinrichting heeft u een opvallende en overzichtelijke werkplaats. De rode werkplaatsinrichtingen van de Kraftmeister Werkplaatsinrichting Standard zijn gemaakt van stevig gepoedercoat staalplaat. U kunt kiezen tussen een houten werkblad of een rvs werkblad met een diepte van 46 cm.

Blauwe werkplaats inrichting Standard

Met een blauwe werkplaatsinrichting heeft u een stoere en overzichtelijke werkplaats. De blauwe werkplaatsinrichtingen van de Kraftmeister Werkplaatsinrichting Standard zijn gemaakt van stevig gepoedercoat staalplaat en hebben een houten werkblad of een rvs werkblad met een diepte van 46 cm. De combinatie van de zwarte gereedschapswand met de blauwe werkplaatskasten en lades zorgt voor een fijne werkplek waarbij al het gereedschap een vaste plek kan hebben.

Grijze werkplaats inrichting Standard

Stoer, strak en professioneel! De grijze werkplaatsinrichting. Door de grijze werkplaatskasten, werklades en gereedschapswand krijgt u een rustige werkplek met een industriële look. Maak de industriële look compleet met een RVS werkblad van 46 cm. Of kies voor het robuuste multiplex werkblad.

© - George at Work