Werktafel

Zoek je een werktafel voor in je garage of professionele werkplaats? De werktafels van Kraftmeister zijn perfect om aan te werken. Met het metalen onderstel en stevige werkblad is geen klus te gek. Je kiest de lengte van de werktafel (136 cm en 204 cm), het materiaal van het werkblad (RVS, Eiken of Multiplex) en de kleur van de opstelling: grijs, rood of zwart. De industriële werktafels met RVS werkblad en werktafels met houten werkblad zijn open aan de voorkant. Zo heb je voldoende beenruimte bij zittend werk. Een werktafel combineren met een mobiele werkbank behoort tot een van de interessante mogelijkheden bij de werktafels uit de Pro Line.

Kies een categorie
Tonen als Raster Lijst

1-16 van 16

per pagina
Filter Sorteren
16 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op

1-16 van 16

per pagina

Wat is een werktafel?

Onze werktafels hebben een stevig onderstel met werkblad waarmee u uw werkplaats nog completer maakt. Bij George at Work vindt u werktafels voor de hobbyist en professional. Afhankelijk van met welke materialen u veel werkt, kunt u kiezen voor een werkblad van RVS of hout.

Welk materiaal tafelblad?

Een RVS werkblad voor op een werktafel wordt veelal gebruikt op plekken waar met vloeistoffen wordt gewerkt of hygiëne belangrijk is zoals in de keuken of in een laboratorium. Een houten werkblad is vaak van multiplex of eikenhout en is geluiddempend, waardoor het wordt vaak gekozen als er met gereedschap wordt gewerkt zoals in een autowerkplaats.

Verschil werkbanken en werktafels?

Een werktafel is onderdeel is van een werkbank. Een werkbank heeft veel opslagmogelijkheden in de vorm van opberg- of gereedschapsladekasten. Een werkbank kan ook wielen hebben en is verrijdbaar. Dit noemen we een mobiele werkbank. Een werktafel heeft een metalen onderstel, is van onderen open en heeft als optie dat het in hoogte verstelbaar is door de stelpoten. Bij George at Work vindt u een uitgebreid assortiment aan professionele werkbanken en werktafels met uiteenlopende mogelijkheden. Neem een kijkje bij werkbanken of werktafels voor de opties.

Werktafel op wielen

Bent u op zoek naar een werktafel op wielen? Dan kunnen we u diverse mobiele werkbanken aanbieden. De werkbanken met wielen hebben een houten werkblad én veel opbergmogelijkheden. Voor een compacte en wendbare oplossing zijn er ook trolley's beschikbaar of gereedschapswagens. Deze laatste 2 opties hebben geen werkblad om aan te werken.

In hoogte verstelbare werktafel

De werktafels van Kraftmeister uit de Standard Line en Pro Line worden standaard voorzien van stelpoten. De normale hoogte van de werktafel is 90 cm en is maximaal tot 95 cm te verhogen.

Grote en kleine werktafels

We hebben 2 maten werktafels. De kleine werktafels hebben een lengte van bijna 1,5 meter (136 cm) en de grote werktafels hebben een lengte ruim 2 meter (204 cm). De diepte van de werktafels in de Standard Line zijn bijna 50 cm diep en die uit de Pro Line zijn 65 cm diep.

© - George at Work