Autokrikken

Bij George at Work hebben we verschillende autokrikken in het assortiment. U bestelt gemakkelijk en veilig online en de krik wordt snel bij u bezorgd. Let bij aankoop van een krik vooral op de draagcapaciteit, het gewicht van de krik en de hoogte van het profiel.

Vragen? Neem gerust contact met ons op! Lees ons blog voor meer informatie over het gebruik van een autokrik.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een autokrik kopen? George at Work heeft het!

Eigenlijk kan iedereen wel een autokrik gebruiken. De krik is ontzettend handig om te hebben of om standaard in de kofferbak te leggen. Ook in een werkplaats of autogarage is een professionele garagekrik onmisbaar. Met een hydraulische krik lift u auto’s of andere voertuigen zoals caravans eenvoudig omhoog. Dit kan van pas komen wanneer u aan het voertuig wilt sleutelen, of bijvoorbeeld een band moet vervangen.

De betaalbare krikken van het merk George Tools zijn erg compact en makkelijk voor onderweg. Het merk Kraftmeister biedt een aantal professionele garagekrikken van hoge kwaliteit en hoge draagcapaciteit.

Zo gebruikt u een autokrik.

Zorg ervoor dat de krik sterk genoeg is om het gewicht van het voertuig te tillen. Omdat u met een hydraulische autokrik het voertuig niet volledig van de grond lift, is een krik met een capaciteit van 1,5 of 2 ton voor de meeste personenauto's voldoende. Een autokrik 2 ton kan namelijk een auto van 4 ton aan één kant optillen.

Nadat u het geschikte exemplaar heeft gekozen plaatst u de krik op het juiste krikpunt en krikt u het voertuig omhoog door de hendel op en neer te bewegen. U laat het voertuig weer rustig zakken door het ventiel open te draaien of de hendel te draaien. In dit blog leest u meer over hoe een autokrik te gebruiken. Belangrijk! Gebruik een krik altijd in combinatie met assteunen, vooral wanneer u onder de auto gaat sleutelen.

© - George at Work