Blog

Uw schuur of garage inrichten als werkplaats met George Tools Blog

Uw schuur of garage inrichten als werkplaats met George Tools

Altijd al een schuur of garage willen hebben met opbergruimte voor al uw gereedschap én een interessante prijs? De werkplaatsinrichtingen van George Tools hebben een degelijke kwaliteit voor goedkope prijzen. Het enige dat u nodig heeft, is een muur in een schuur of garage van 2 meter. George Tools zorgt voor de rest. Ervaar nu zelf hoe eenvoudig u uw garage of schuur praktisch inricht met de werkplaatsinrichting Budget

6 maanden geleden
korting op gereedschapswagens, werkplaatsrichting en werkbanken

Aanbiedingen, korting en 2de kans producten bij George at Work

Enkele top artikelen hebben momenteel een extra interessante prijs in de vorm van een korting of aanbieding. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die (tijdelijk) sterk in prijs zijn gedaald. Wees er snel bij want op = op.

7 maanden geleden
blog gereedschapswagen header

Hier moet u allemaal aan denken bij het kopen van een gereedschapswagen

U vindt hier een lijst met 5 punten waar u op kunt letten bij het kopen van een gereedschapswagen: welk gereedschap, gereedschapswagen met of zonder gereedschap, gereedschapswagen met kist, kleur, mobiele werkbank.

9 maanden geleden
header Checklist compressor kopen

Checklist bij het kopen van een compressor

Vind hier een checklist met 9 punten (met uitleg) waar u op kunt letten bij het kopen van een compressor. Voorkom een miskoop en zorg dat u direct kunt starten met uw klus!

9 maanden geleden
Hoe richt ik zelf een professionele werkplaats in met de Pro Line?

Hoe richt ik zelf een professionele werkplaats in met de Pro Line?

Het proces voor het zelf samenstellen van de werkplaatsinrichting Pro Line bestaat uit 4 stappen: 1. Kies uw kasten, 2. Kies uw werkblad, 3. Kies uw gereedschapswand, 4. Kies uw wandkast

11 maanden geleden
© - George at Work