Lockerkast

Bij George at Work vindt u diverse lockerkasten. Lockerkasten worden gebruikt voor het veilig opbergen van kleding en persoonlijke eigendommen. Niet alleen op het werk, maar ook bij zwembaden, scholen, en sportclubs.

Of u nu op zoek bent naar een 8 deurs lockerkast of een met 20 deurtjes. Er is altijd een passende lockerkast te vinden bij George at Work. Uiteraard gemonteerd geleverd inclusief cilinderslot en twee sleutels.

De Kraftmeister Lockerkasten zijn verkrijgbaar met lockerdeuren in de kleuren rood, grijs en blauw. 

Tonen als Raster Lijst

1-5 van 5

per pagina
Filter Sorteren
5 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op
 1. Kraftmeister lockerkast 8 deuren rood/antraciet
  Kraftmeister lockerkast 8 deuren rood/antraciet
  € 550,00 Bij 4 stuks"Installed € 467,50
  Levering 2 - 5 werkdagen
 2. Kraftmeister lockerkast 8 deuren grijs
  Kraftmeister lockerkast 8 deuren grijs
  € 500,00 Bij 4 stuks"Installed € 425,00
  Levering 2 - 5 werkdagen
 3. Kraftmeister lockerkast 8 deuren blauw
  Kraftmeister lockerkast 8 deuren blauw
  € 500,00 Bij 4 stuks"Installed € 425,00
  Levering 2 - 5 werkdagen
 4. Kraftmeister poten voor lockerkast set grijs
  Kraftmeister poten voor lockerkast set grijs
  € 24,50
  Levering 2 - 5 werkdagen
 5. Kraftmeister poten voor lockerkast set antraciet
  Kraftmeister poten voor lockerkast set antraciet
  € 19,95
  Levering 2 - 5 werkdagen

1-5 van 5

per pagina

Wat is een lockerkast?

Een lockerkast is een kast met meerdere lockers die ieder afzonderlijk afsluitbaar zijn. Lockerkasten zijn veel te vinden in werkplaatsen, op scholen en bij bedrijven met flexibele werkplekken. Maar ook kennen we de lockerkast als kluisje op het station, bij een zwembad, sportschool of sauna. De lockerkasten van George at Work zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, grijs en blauw. Alle lockerkasten worden gemonteerd geleverd.

Metalen Lockerkasten

Kraftmeister lockerkasten zijn gemaakt van staal. Hiervoor wordt staal gebruikt dat 10-15% dikker is dan het staal dat andere aanbieders gebruiken. Daarom zijn Kraftmeister stalen lockerkasten extra duurzaam, stevig en stabiel. De poedercoating zorgt ervoor dat de lockers extra bestand zijn tegen veelvuldig gebruik. De lockers van Kraftmeister bieden u jarenlang opberg gemak.

Wat zijn de afmetingen van lockers?

Kraftmeister heeft diverse afmetingen lockerkasten. Zo heeft u er altijd een op maat. Bij de lockerkasten op George at Work wordt vermeld wat de afmetingen per kluisje zijn.

Lockerkasten grijs

De grijze lockerkast is voorzien van een lichtgrijze poedercoating en gemaakt van stevig staal. De kast is er in diverse afmetingen. Ze zijn verkrijgbaar in 8-deurs, 15-deurs, 18-deurs en 20-deurs.

Lockerkasten rood

De rode lockerkast van Kraftmeister is gemaakt van een gepoedercoat, stevig metaal. Daarom is deze stalen lockerkast uiterst geschikt voor veelvuldig gebruik. Uiteraard zijn de lockers afsluitbaar met een cilinderslot. Deze lockerkast is voorzien van een labelhouder om een naamtag of nummer te vermelden.

Lockerkasten blauw

De blauwe lockers van Kraftmeister zijn stevig, robuust en geschikt voor veelvuldig gebruik. De lockerkast is verkrijgbaar met 8 of 9 deuren. Deze lockerkast is voorzien van een labelhouder om een naamtag of nummer te vermelden.

Lockers met slot

Alle lockers van Kraftmeister zijn voorzien van een cilinderslot. Iedere locker kan afzonderlijk afgesloten worden met een unieke sleutel die in tweevoud meegeleverd wordt. Zo is er altijd een reservesleutel beschikbaar.

Lockerkasten kopen

Lockerkasten zijn ontzettend handig en multifunctioneel. Een lockerkast koopt u eenvoudig bij George at Work. Hier vindt u betaalbare lockerkasten in diverse kleuren en afmetingen.

Bij Kraftmeister bent u verzekerd van een stevige, stalen lockerkasten van hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over Kraftmeister lockerkasten? Lees dan onze blog .

© - George at Work