Straalcabine

Door de ondergrond te stralen kunt u op een relatief eenvoudige manier de ondergrond van roest, verf of oneffenheden ontdoen. Met een straalcabine kunt u op een gecontroleerde manier deze klus uitvoeren met diverse soorten straalgrit. Door te stralen met een straalcabine heeft u geen straalmasker of veiligheidsbril nodig. Straalcabines zorgen ervoor dat u veilig kunt werken. Via het deurtje aan de zijkant van de straalcabine zet u het te stralen object in de cabine.

Op de cabine zijn twee openingen voor uw handen aangebracht, zo kunt u veilig werken. Door het venster aan de bovenkant heeft u voldoende zicht op uw straalobject om de klus goed uit te voeren. Omdat onze straalcabines standaard uitgevoerd zijn met verlichting, kunt u altijd goed verlicht stralen.

Omdat we het bij George at Work belangrijk vinden dat u goed en veilig kunt werken, leveren we al onze straalcabines met een bijpassend straalpistool, diverse maten nozzles en veiligheidshandschoenen. Met het bijgeleverde beschermfolie beschermt u de straalcabine aan de binnenzijde. Hierdoor houdt u altijd helder zicht op uw straalwerk.

Tonen als Raster Lijst

1-6 van 6

per pagina
Filter Sorteren
6 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op
 1. Kraftmeister professionele straalcabine 1200 L
  Kraftmeister professionele straalcabine 1200 L
  € 2.895,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 2. Kraftmeister professionele straalcabine 420 L
  Kraftmeister professionele straalcabine 420 L
  € 1.495,00 € 1.175,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 3. George Tools tafelmodel straalcabine 190 L
  George Tools tafelmodel straalcabine 190 L
  € 275,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 4. George Tools tafelmodel straalcabine 110 L
  George Tools tafelmodel straalcabine 110 L
  € 225,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 5. George Tools straalcabine 220 L
  George Tools straalcabine 220 L
  € 425,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 6. George Tools tafelmodel straalcabine 90 L
  George Tools tafelmodel straalcabine 90 L
  € 170,00 € 125,00
  Levering 1 - 3 werkdagen

1-6 van 6

per pagina

Wat is een straalcabine

Een straalcabine of straalkast zorgt ervoor dat u met hoge druk een voorwerp kunt stralen. Dit doet u met speciaal geprepareerde handschoenen die aan de kast vastzitten. Doordat het voorwerp zich in de straalkast bevindt, heeft u geen last van rondvliegend straalmiddel en stof.

Hoe werkt een straalcabine

Stralen is een hele efficiënte manier om de ondergrond schoon te maken. Denk hierbij aan verf of roest verwijderen of het ontbramen van scherpe voorwerpen. Een straalcabine werkt eenvoudig. U legt het te stralen object op het rooster in de straalcabine. Daarna kunt u met het straalpistool, onder hoge druk van een compressor, het straalgrit precies daar waar u het wenst op de ondergrond spuiten. Dit creëert wrijving en een schurende werking zodat de verf, roest of andere oneffenheden loslaten van de ondergrond.

Welke compressor voor straalcabine

Om optimaal gebruik te kunnen maken van een straalcabine heeft u een goede compressor nodig. Bij George at Work vindt u een groot assortiment compressoren. Zo hebben we altijd de juiste compressor bij uw straalcabine. Wilt u weten welke compressor perfect bij uw straalcabine past? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren medewerkers kunnen u voorzien van een goed en passend advies.

Straalcabine met of zonder afzuiging

Het is belangrijk om tijdens het stralen goed te kunnen zien wat u aan het doen bent. Door de straalcabine aan te sluiten op een afzuiging, voorkomt u dat stof en straalgrit op en rond het te stralen object blijft liggen. Een goede afzuiging zorgt ervoor dat de cabine zo veel mogelijk vrij van stof blijft en u goed zicht houdt op uw werkzaamheden tijdens het stralen.

Straalcabine kopen

Wilt u graag een straalcabine kopen, maar weet u niet precies welke de beste keuze voor uw project is? Of zou u graag eerst onze straalcabines in het echt willen zien? Dat kan! In de showroom van George at Work kunt u op uw gemak alle straalcabines komen bekijken. Loop tijdens openingstijden, zonder afspraak, vrijblijvend binnen om onze showroom te bezoeken. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met het kiezen van de juiste straalcabine. Wilt u liever een afspraak maken of uw vragen telefonisch of per mail stellen? Neem dan contact op met de klantenservice.
© - George at Work