5 redenen waarom u een werkplaatsinrichting Pro moet kopen

5 redenen waarom u een werkplaatsinrichting Pro moet kopen
Laden...
5 redenen waarom u een werkplaatsinrichting Pro moet kopen

1. Ruim aanbod professionele werkplaatsinrichtingen

Pro Line van Kraftmeister is speciaal ontworpen voor de echte professional in de automotive, motorbranche of grotere industriële werkplaats. In totaal zijn er 48 professionele werkplaatsinrichtingen samengesteld van een degelijke kwaliteit waarbij gelet is op gebruikersgemak en intensief, dagelijks gebruik. De afmetingen van de werkplaatsinrichtingen gaan tot 6 meter inclusief hoekopstellingen. Er is dus voor elk formaat werkplaats een Kraftmeister werkplaatsinrichting!


2. Industriële kwaliteit werkplaatsinrichting

De werkplaatsinrichting uit de Pro Line heeft een industrieel, zwart uiterlijk. De degelijke kwaliteit is bestand tegen intensief en industrieel gebruik. De draagkracht van de legplanken in de kasten is 50 kg en de lades met sterke kogellagers kunnen tot 100 kg dragen. Zo bergt u ook zwaar materiaal of gereedschap veilig op in de kasten of gereedschapslades.


3. Werkplaatsinrichting met lamp en elektriciteit

Alle Kraftmeister werkplaatsinrichtingen met wandkasten uit de Pro Line zijn voorzien van elektriciteit en wit LED licht. In de gereedschapswanden zit een stekkerdoos verwerkt zodat u ook met elektrisch apparatuur kunt werken. Elke wandkast is voorzien van een LED lamp die u eenvoudig aan kunt sluiten op de netstroom. Zo heeft u altijd voldoende licht om uw werkzaamheden te verrichten. Meer kleur in de werkplaats? Bestel dan optioneel de kleuren LED's.


4. Stevig werkbladmateriaal

Stem uw werkbladmateriaal af op de voornaamste werkzaamheden in uw werkplaats. De werkbladen van de werkplaatsinrichting Pro zijn zeer stevig met een werkbladdikte van 3.6 cm. Het RVS werkblad is gevuld met hout. Het eikenhouten werkblad is massief en daardoor zeer stevig. Werken u vaak met verschillend gereedschap? Dan past een eikenhouten werkblad beter bij uw werkzaamheden vanwege de dempende werking van het metaal. Werkt u veel met vloeistoffen dan biedt een RVS werkblad voor u de uitkomst.


5. Zwarte werkplaatsinrichting

De werkplaatsinrichtingen uit de Pro Line zijn zwart van kleur en onderhoudsvriendelijk omdat niet elke vlek meteen zichtbaar is. Deze populaire kleur geeft een moderne, robuuste uitstraling op de werkvloer. Wilt u weten welke invloed zwart heeft op de werkvloer Lees dan ons blog.


Dit is de best verkochte werkplaatsinrichting uit de Pro Line

De werkruimte van de Kraftmeister werkplaatsinrichting Brisbane is de belangrijkste reden waarom dit product het meest wordt verkocht uit de Pro Line. De werkplaatsinrichting Brisbane is ruim opgezet met een lengte van 4,5 meter en een eiken werkblad van ruim 2,5 meter lang en 65 cm diep.

werkplaatsinrichting pro brisbane eiken

Nieuw: Werkplaatsinrichting met mobiele werkbank

***Nieuw in Pro Line***: werkplaatsinrichtingen met mobiele werkbanken. De perfecte oplossing als u de ruimte in de werkplaats optimaal wilt benutten en gereedschap bij de hand wilt hebben. Bekijk nu het assortiment.

werkplaatsinrichting met mobiele werkbank

Tip: Hoe richt ik mijn professionele werkplaats in?

Een werkplaatsinrichting staat vaak centraal in een werkplaats. Houd daarom de aard van de werkzaamheden altijd in gedachten bij het samenstellen van een werkplaatsinrichting. Heeft u veel werkruimte nodig? Kies dan een lang werkblad. Heeft u veel opbergruimte nodig voor materialen? Kies dan voor werkplaats-, wand- en opbergkasten. Gebruikt u veel gereedschap? Maak dan een keuze uit het ruime assortiment gereedschapsladekasten. Staat uw ideale werkplaatsinrichting er niet bij? Stel uw werkplaatsinrichting Pro zelf samen.

loader
Laden...